Handel 1 (zon)

3e klasse D

3 februari 2019 14:30

N.S. Slavenburg

GENNEP – Aan het einde van de wedstrijd stond Vitesse opnieuw met lege handen. Ondanks alle inzet werd de thuiswedstrijd tegen Handel met 2-3 verloren.

De eerste kansen waren voor Vitesse. Tot twee keer toe waren de Gennepenaren dicht bij de openingstreffer, maar die viel niet. In de 16e minuut scoorde Handel wel. Jeff Rijksen zette zijn ploegt op voorsprong. Even later was Vitesse dicht bij de gelijkmaker, maar de kopbal van Coen Wijnen uit een corner ging via de lat over. Vitesse bleef de aanval zoeken, terwijl Handel op de counter loerde. In de 40e minuut hadden de gasten andermaal succes. Teun Graat kopte raak uit een hoekschop. Na rust ging Vitese met nog meer energie jagen op de aansluitingstreffer. Handel leunde achterover en  liet de Gennepenaren komen. Bij Vitesse waren inmiddels de veteranen Peter Bitter en Sijmen de Greef in de ploeg gelopen. In de 80e minuut kopte Peter Bitter raak uit een voorzet van Jessy Wolff. Vitesse veerde op en verhoogde de druk op het Handelse doel. In de 82e minuut viel echter het doek toen Teun Graat de 1-3 liet aantekenen. In de 92e minuut scoorde Ron Janssen nog wel de2-3, maar de nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Aanstaande zondag gaat Vitesse in Boxmeer op bezoek bij koploper Olympia. Ook dat wordt weer een zware opgave voor de mannen van trainer Fabian Krebbers. Vitesse heeft dan niet te verliezen en kan vrijuit spelen. Wie weet ontstaat er iets moois.