MULO 1 (zon)

3e klasse D

19 mei 2019 14:30

GENNEP – Vitesse is er niet in geslaagd om de laatste thuiswedstrijd te winnen. In een
doelpuntrijke wedstrijd werden de punten met 3-3 gedeeld met MULO.Vitesse toog meteen ten aanval, maar zoals zo vaak dit seizoen ging het in de afronding vaak mis. Ook wist doelman Brian Claessens van de gasten enkele malen op spectaculaire manier te redden. In de 28e minuut was het toch raak voor Vitesse. Thymo Zeelen werd op rechts
weggestuurd en zijn voorzet werd door Gijs Giebels binnen geschoten: 1-0. In de 31e minuut was de stand weer gelijk, MULO kwam snel op over de rechterflank en Twan Heesbeen gaf doelman Lex Wever van Vitesse geen enkele kans. In de 36e minuut werd het ook nog 1-2. Balverlies op het middenveld leverde opnieuw een snelle aanval van de gasten op en nu haalde Wesley Smits de trekker over. In de tweede helft zette Vitesse aan voor een nieuw offensief. Dat leverde in de 61e minuut de gelijkmaker op van de voet van Gijs Giebels. Vitesse bleef hierna de aanval zoeken en in de 84e minuut scoorde Bjorn Hendrick de 3-2. Opnieuw konden de Gennepenaren die voorsprong niet vasthouden. In de 87e minuut liet Wesley Smits de 3-3 aantekenen. Het had nog erger kunnen worden voor Vitesse, want in 90e minuut ging de bal na een overtreding op de stip. Vanaf 11 meter knalde Luuk de Vries echter op de lat. Vitesse rest nu nog de uitwedstrijd in Wanroy tegen Constantia, dan zit een