Vitesse'08 1 (zon)

3e klasse D

24 februari 2019 14:30

Onbekend

GENNEP – In een spannende wedstrijd Vitesse won in Boekel met 0-1 van Boekel Sport.

In de eerste helft was Vitesse aanvankelijk de betere ploeg. Boekel Sport probeerde met lange ballen succes te hebben, maar de Gennepenaren hielden het achterin goed gesloten. In de 21e minuut werd een schot van Thymo Zeelen door Sander Jonkers van Boekel Sport zodanig van richting veranderd dat zijn doelman kansloos was. Vitesse bleef in de eerste helft de wedstrijd controleren, zonder verder nog voor gevaar te kunnen zorgen. In de tweede helft werd Boekel Sport sterker. De gastheren hadden hun opstelling enigszins veranderd en Vitesse had het daar moeilijk mee. Toch bleef de Gennepse verdediging overeind. In de76e minuut was Boekel Sport gevaarlijk met een corner, maar doelman Lex Wever van Vitesse hield zijn doel schoon. Boekel Sport bleef de aanval zoeken en Vitesse kon daardoor counteren. Zo waren er kansen voor Bjorn Hendriks en Gijs Giebels, maar ze slaagden er niet in om te scoren. In de blessuretijd was er nog één grote kans voor Boekel Sport toen een speler doorbrak. Lex Wever bracht echter met de voet redding. Vitesse boog niet deze middag en mocht drie heel belangrijke punten mee naar huis nemen. Op 10 maart speelt Vitesse in Oss de lastige uitwedstrijd tegen Margriet.