Nooit Gedacht 1

3e klasse D

17 februari 2019 14:30

P.M.R. de Kleine

GENNEP – Vitesse pakte in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht drie heel belangrijke punten. De Gennepenaren zegevierden met 3-1.

In de eerste helft waren de teams goed tegen elkaar opgewassen. Vitese kreeg na een half uur een goede kans om de score te openen, maar de vrije trap van Gijs Giebels ging over. In de tweede helft kwam Vitesse in de 52e minuut op voorsprong. Gijs Giebels verlengde met het hoofd een corner vanaf de rechterkant, waarna Tom Verbeek raak schoot. In de 74e minuut werd het 2-0 voor Vitesse .de voor Tom Verbeek ingevallen Onur Gencalioglu schoot van zeker 20e meter snoeihard raak. In de 84e minuut verkleinde Perry van Herpen de achterstand van de gasten. Hij schoot raak na een vrije trap vanaf de Gennepse rechterkant. In de 86e minuut bepaalde Daan Rutten, ingevallen voor Jelle van Tienen, met een wat gelukkig schot de eindstand op 3-1. Vitesse pakte de eerste overwinning van 2019 en loopt wat weg van de onderste plaatsen. Aanstaande zondag wacht de Gennepenaren opnieuw een zware opgave als in Boekel de strijd wordt opgenomen met het fysiek sterke Boekel Sport.