Vitesse'08 1 (zon)

Groep 1 23

16 september 2018 14:30

Onbekend

GENNEP – Vitesse heeft de uitwedstrijd tegen SV Milsbeek met 1-2 gewonnen. DE Gennepenaren hadden opnieuw veel kansen nodig om de overwinning veilig te stellen

Vitesse begon aarzelend aan de wedstrijd. SV Milsbeek bood goed weerstand en kansen kwamen er in de beginfase nauwelijks. In de 19e minuut sloeg Vitesse razendsnel toe. Gijs Giebels zette vanaf links voor en Thymo Zeelen kopte raak: 0-1. De Gennepenaren kregen hierna nog een aantal grote kansen, maar gescoord werd niet meer. In de tweed helft beet SV Milsbeek meer van zich af., Bij Vitesse leek het wel of sommige spelers de slaap nog niet uit hadden. Toch werd het in de 72e minuut 0-2. Opnieuw zette Gijs Giebels vanaf links voor en opnieuw rondde Thymo Zeelen doeltreffend af. Na dit doelpunt zakte Vitesse ver terug en SV Milsbeek kreeg de overhand. Dat resulteerde in de77e minuut in de aansluitingstreffer van Robin Beekers. Vitesse kreeg steeds meer moeite met de gastheren, die voelden dat er meer in zat. Gelukkig voor de Gennepenaren bleef het bij een schot op de paal vlak voor tijd. Vitesse kwam met de hakken over de sloot en gaat door in het bekertoernooi. Aanstaande zaterdag begint Vitesse de competitie om 18.30 uur met de thuiswedstrijd tegen Olympia uit Boxmeer. Hopelijk zijn dan alle spelers betere bij de les.