8 september 2018 18:00

Scheidsrechter

J.A. van Geffen

Onbekend

GENNEP – Vitesse heeft de thuiswedstrijd tegen Heijen met 3-0 gewonnen. Pas in de tweed helft werd de overwinning veiliggesteld.

Net als een week eerder had Vitesse ook tegen Heijen de grootste moeite met het benutte van de kansen. Heijen beperkte zich tot counteren en had daarmee één keer bijna succes. Doelman Lex Wever van de Gennepenaren voorkwam echter een treffer. In de eerste helft bepaalde Vitesse het gebeuren. Het kreeg ook enkele grote kansen, maar die werden niet benut. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Vitesse viel aan en Heijen loerde op de counter. In de 63e minuut lukte het Gijs Giebels toch om te scoren. Vanaf dat moment was Heijen verslagen. In de 72 minuut scoorde Niek Hendriks de 2-0 en drie minuten later zorgde Thymo Zeelen voor de 3-0 eindstand. Aanstaande zondag speelt Vitesse de laatste bekerwedstrijd in en tegen Milsbeek. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.