2 - 0

Germania 1 (zon)

19 augustus 2017 18:00

Onbekend

GENNEP -  Vitesse is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een 2-0 overwinning op Germania uit Groesbeek.

Na enkele weken van training stond afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd op het programma. Op de Heijkuul bond Vitesse de strijd aan met Germania. Na een kwartier kwamen de Gennepenaren op voorsprong toen Gijs Giebels een voorzet fraai afrondde. Germania probeerde hierna om weer op gelijke hoogte tomen, maar de Gennepse defensie hield goed stand. In de tweede helft vergrootte Gijs Giebels na 58 minuten de voorsprong. Hij was zijn directe tegenstander te snel af en scoorde met een schuiver in de verre hoek, Daar bleef het bij. Aanstaande donderdag speelt Vitesse om 19.00 uur in Milsbeek in het Albotoernooi tegen Leones uit Beneden Leeuwen.