Vitesse'08 1 (zon)

5 - 0

Achilles'29 1

27 augustus 2017 12:00

GENNEP -  Vitesse heeft de tweede wedstrijd tijdens het Albotoernooi in Milsbeek met 5-0 gewonnen van Achilles ‘29 uit Groesbeek.

Al in de 5e minuut kwam Vitese op voorsprong, toen Niek Hendriks een strafschop benutte nadat Gijs Giebels in het Groesbeekse strafschopgebied onderuit was gehaald. In de 26e minuut zette Bas Janssen Vitesse met een bekeken schot op 2-0. In de 36e minuut ging de bal andermaal op de stip, nadat Thymo Zeelen werd neergehaald. Niek Hendriks scoorde opnieuw vanaf 11 meter. In de tweede helft liep Vitese in de 65e minuut uit naar 4-0 dankzij een doelpunt van Gies Giebels. In de72e minuut zorgde Martijn Custers voor de 5-0 eindstand. De strafschoppenreeks werd eens stuk slechter genomen dan donderdag. Beide teams scoorden slechts 2 keer. Aanstaande zondag speelt Vitesse om 14.30 uur thuis de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Tegenstander is HRC ’27 uit Afferden.