Leones 1 (zon)

1 - 2

Vitesse'08 1 (zon)

24 augustus 2017 19:00

GENNEP - Vitesse heeft in de tweede oefenwedstrijd tijdens het Albotoernooi in Milsbeek met 2-1 gewonnen van Leones uit Beneden Leeuwen.

Net als vorig jaar voetbalde Vitesse in Milsbeek tegen Leones. Na een aftastende beginfase trok Vitesse het initiatief wat naar zich toe. Nadat in de 11e minuut nog een treffer onterecht wegens buitenspel was afgekeurd, was het in de 18e minuut toch raak. Een lange bal van Ron Janssen op Martijn Custers gevolgd door een 1-2 met Thymo Zeelen, waarna Martijn de bal in het doel schoot. Vlak voor rust, in de 42e minuut, scoorde Leones uit een snelle aanval de gelijkmaker. In de tweede helft had Vitesse meer moeite met de tegenstander. Toch kwam het in de 57e minuut opnieuw op voorsprong. Jimmy Borns krulde een vrije trap direct in het doel van Leones. In de resterende tijd had Vitesse de handen vol aan de tegenstander, maar het wist de voorsprong wel vast te houden. Ook de afsluitende strafschoppenreeks werd met 5-4 gewonnen door Vitesse. Aanstaande zondag speelt Vitesse opnieuw in Milsbeek. Tegenstander is dan Achilles ’29 uit Groesbeek. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur.