5 - 1

Vitesse'08 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

4 februari 2018 14:30

GENNEP – Vitesse leed in Oploo een 5-1 nederlaag tegen Excellent. Bij rust stonden de Brabanders al met 3-1 voor.

Vitesse keek al na 4 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Excellent zette de Gennepenaren meteen onder druk en Chris van Duynhoven zorgde voor de openingsgoal. Vitesse zocht wanhopig naar de vorm, maar Excellent bleef druk zetten. In de28e minuut werd het 2-0 voor de gastheren toen Chris van Duynhoven bij de tweede paal raak kopte uit een hoekschop. In de 34e minuut scoorde Excellent voor de derde keer. Nu haalde Frans Cuppers de trekker over. In de 40e minuut kon Vitesse wat terug doen. Acheraf Mabtoul scoorde de 3-1 op aangeven van Ron Janssen. In de tweede helft trok Vitesse het initiatief naar zich toe, maar wist niet gevaarlijk te worden, Excellent loerde op de counter. Een vrije trap in de 70e minuut op de rand van het Gennepse strafschopgebied leverde de 4-1 op vaan de voet van Frans Cuppers. In de 86e minuut werd het ook nog 5-1. Doelman Gerwin Noij gooide de bal tegen de rug aan van Bjorn Hendriks. De bal; sprong voor de voeten van Rick van Koulil die geen enkele moete had om te scoren. Vitesse leed de grootste nederlaag van het seizoen en krijgt nu twee weken de tijd om zich te herstellen. Op zondag 18 februari wacht op de Heijkuul de confrontatie met Volkel. Hopelijk is Vitesse dan vanaf de allereerste minuut bij de les en kan het eindelijk weer een punten pakken.