Vitesse'08 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

10 mei 2018 14:30

Onbekend

Vitesse deelde in de uitwedstrijd tegen Hapse Boys de punten. Het werd uiteindelijk 1-1.

Vitesse begon het beste aan de wedstrijd. Al in de 10e minuut opende het de score. Een pass van Stijn Verhoeven zette Thymo Zeelen aan het werk. Deze ging op tijd naar binnen en zette laag voor op Gijs Giebels, die de bal langs doelman Dirk Thijsen van de gastheren schoof. Hapse Boys probeerde daarna de bakens te verzetten, maar Vitesse hield vooralsnog stand. In de 39e minuut was het toch raak. Uit een aanval over de linkerkant werd de bal door Tom Meijer voorgezet en Luuk Crommentuijn rondde doeltreffend af. In de tweede helft probeerde Hapse Boys met lange ballen tot succes te komen, maar de Gennepse defensie hield stand. De Gennepenaren kregen zelf ook enkele goede kansen, maar zoals zo vaak dit seizoen, werden die niet benut. Vitesse heeft nu nog één punt nodig om definitief veilig te zijn. Het heeft daarvoor nog drie wedstrijden. Aanstaande zondag gaat Vitesse op bezoek bij Berghem Sport, dat nog volop in de race is om de derde periodetitel.