Volkel 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

18 februari 2018 14:30

G.H.G de Bruijn

GENNEP – Ondanks de grote inzet van alle spelers leed Vitesse in eigen huis een 0-2 nederlaag tegen een sterk Volkel.

Het was voor trainer Fabian Krebbers een hele puzzel om een elftal op testellen. Er waren nogal wat spelers geblesseerd, of ontbraken vanwege andere verplichtingen. Het moet gezegd, de spelers die er stonden gaven alles om tot een goed resultaat te komen. Ook nu was scoren het grote struikelblok voor de Gennepenaren. Volkel was wel de beter ploeg, maar Vitesse knokte voor elke bal en maakte het de gasten danig lastig. Zo waren er in de kansen voor Gijs Giebels en Lorenzo Ribbink. Bij rust was de stand nog 0-0. In de tweede helft ging de bal in de 52e minuut op de stip na hands van Coen Wijnen. Ruud Verstegen liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en zette Volkel op 0-1. Vitesse moest daarna de defensie wat loslaten en daarvan profiteerde Volkel. In de 71e minuut scoorde Rik Verwijst uit een snelle aanval de beslissende 0-2. Ondanks de geweldige inzet van alle spelers bleef Vitesse met een kater achter. De ploeg staat nu op de voorlaatste plaats, maar heeft nog altijd zicht op een betere klassering. Voorwaarde is wel dat er eindelijk weer eens gewonnen wordt. Dat zou aanstaande zondag kunnen als Sparta ’25 op bezoek komt op de Heijkuul.