1 - 1

Vitesse'08 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

3 december 2017 14:30

GENNEP Voor de vijfde keer op rij boekte Vitesse een gelijkspel. Dit keer werd het tegen uit tegen Boekel Sport 1-1.

Boekel Sport en Vitesse waren goed aan elkaar gewaagd. Beide teams hadden moeite met het zware en spekgladde veld. Vitese was misschien voetballend wat beter, maar kon daar geen voordeel uit putte4n. Echte kansen waren er voor rust nauwelijks. In de tweede helft zette Vitesse Boekel Sport wat meer onder druk, maar ook nu bleven echte kansen uit. Boekel, Sport probeerde met lange ballen succes te boeken. Dat lukte in de 66e minuut toen een lange bal Rens van der Wijst bereikte. Van dichtbij liet hij doelman Lex Wever kansloos. Vitesse gooide daarna alles op de aanval, maar moest tot de 87e minuut wachten. Toen werd Gijs Giebels de diepte ingestuurd. Hij passeerde op fraaie wijze doelman Jelle Zwanenberg van de gastheren en tekende de verdiende gelijkmaker aan. Even later had Rob Janssen Vitesse nog de volle winst kunnen bezorgen, maar hij kwam net niet tot een schot. Vitesse knokte ook in Boekel keihard voor de overwinning, maar opnieuw wilde dat niet lukken. Aanstaandezondag ontvangt Vitesse het op de derde plaats staande Volkel. Dat wordt een nieuwe krachtproef voor de Gennepenaren. Deze wedstrijd begint om 14.15 uur. Aanstaande donderdag, 7 december, speelt Vitesse om 20.00 uur in Sint Agatha een bekerwedstrijd tegen Vianen Vooruit.