Vianen Vooruit 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

19 november 2017 14:30

R.J.T. Vereijken

GENNEP - Voor de derde keer op rij speelde Vitesse gelijk, Ditmaal werd in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Vianen Vooruit.

In de beginfase leek Vitesse van het veld ge worden geblazen door een fel aanvallend V ianen Vooruit. De gasten drongen de Gennepenaren flink in de verdediging. In de 21e minuut sloegen de gasten toe en Mark Daamen liet de 0-1 aantekenen na een goed pass van Mick Bogaard. Vreemd genoeg nam na dit doelpunt de druk van de gasten af en Vitesse kreeg wat meer lucht. In de tweede helft ging Vitesse nog meer op de aanval spelen en nu kreeg Vianen Vooruit het moeilijk, Die aanvalslust werd in de 78 e minuut beloond. Vianen Vooruit wist in eerste instantie de bal weg te werken na een hoekschop van Jimmy Brons, maar Coen Wijnen schoot de terugspringende bal alsnog tussen de palen: 1-1. De laatste tien minuten waren nog bijzonder spannend, maar gescoord werd er niet meer. Aanstaande zondag speelt Vitesse opnieuw thuis. Tegenstander is dan Berghem Sport. De Berghemmers staan dan wel op de laatste plaats, maar hebben maar twee punten minder dan Vitesse. Het wordt dus een echte zespunten wedstrijd.