1 - 1

Vitesse'08 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

5 november 2017 14:30

GENNEP - Vitesse heeft aan de uitwedstrijd tegen Stormvogels opnieuw een punt overgehouden. Een vroeg in de tweede helft verkregen voorsprong, kon niet worden vastgehouden. In de 87 e minuut kwamen de Siebengewalders toch nog langszij.

Vitesse had het in de eerste helft zwaar tegen een fel aanvallend Stormvogels. De Gennepse defensie had er de handen meer dan vol aan, maar bleef wel overeind. In de tweede helft werden de Gennepenaren sterker. Er kwamen ook enkele goede kansen. Zo bereikte een strakke pass van Ron Janssen de op volle snelheid liggende Gijs Giebels. Diens schot ging echter langs de verkeerde kant van de paal. In de 58e minuut had Martijn Custers wel succes. Tegen diens inzet was doelman Jeffrey Koch van de gastheren kansloos: 0-1. Stormvogels ging hierna vol op de aanval spelen en Vitesse kwam af en toe danig onder druk te staan. Pas in de 87e minuut viel de gelijkmaker. Een Gennepse verdediger wilde de bal hard wegtrappen, maar schoot die tegen de voet van de aanstormende Ingo Custers an. Met een fraaie boog vloog de bal over de verbouwereerde doelman Lex Wever in het Genneps doel. In de resterende minuten bleven beide teams vol voor de winst gaan, maar gescoord werd er nier meer. De toeschouwers hadden een prachtige wedstrijd gezien tussen twee teams die alles gaven om de winst te pakken. Aanstaande donderdag, 9 november, speelt Vitesse om 20.00 uur in Ravenstein een bekerwedstrijd. Op 19 november wordt de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit.