0 - 2

Nijnsel/TVE Reclame 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

8 oktober 2017 14:30

GENNEP -  Vitesse is er in eigen huis niet in geslaagd om te winnen van Nijnsel/TVE Reclame. De energiek spelende gasten gingen met een 0-2 overwinning naar huis.

Vitesse moest door blessures en schorsingen een paar spelers missen. Vanaf het begin zette Nijnsel dc Gennepenaren onder druk. Hierdoor ontstonden er weinig kansen voor Vitesse. Ook Nijnsel bleef aanvankelijk zonder doelkansen. Vitesse kreeg weinig kans om het spel op te bouwen. Nijnsel stoorde vroeg en Vitesse had het zwaar. Na een half uur openden de gasten met wat geluk de score. Uit een voorzet ging de bal via het been van Vitesse-speler Rob Janssen in het eigen doel. Vitesse probeerde daarna wel tot aanvallen te komen, maar kreeg nauwelijks kans. In de tweede helft bleef Nijnsel de wedstrijd controleren.  In de 71e minuut belandde de bal uit een vrije trap bij Nick Lathouwers. Vanaf de rand van het Gennepse strafschopgebied stiftte hij de bal over de uitlopende doelman Marc van Ginkel in het Gennepse doel. In de resterende tijd probeerde Vitesse nog wel tot een beter resultaat te komen, maar in de stand kwam geen verandering meer. Door deze nederlaag is Vitese afgezakt naar de tiende plaats. Aanstaande zondag gaan de Gennepenaren op bezoek bij het hooggeplaatste Sparta ’25 in Beek en Donk. Het zal opnieuw een hele toer worden om punten mee naar Gennep te nemen.