5 - 0

HRC'27 1

Mannen, 1, Groep 1 15

3 september 2017 14:30

Vitesse is het bekertoernooi begonnen met een ruime 5-0 thuisoverwinning op HRC ’27 uit Afferden.

Vitesse begon voortvarend aan de wedstrijd en al in de 3e minuut schoot Thymo Zeelen raak. In de18e minuut vergrootte Jimmy Brons de Gennepse voorsprong met een prachtige vrije trap. Toen Gijs Giebels in de 21e minuut raak kopte en Vitesse op 3-0 zette, leek een grote overwinning in de maak. In de 32e minuut tekende Giebels ook voor de 4-0. In de tweede helft nam Vitesse duidelijk gas terug en nu kreeg ook HRC enkele kansjes, zonder dat daaruit kon worden gescoord Het duurde nog tot de 83e minuut voordat Lorenzo Ribbink de eindstand op 5-0 bepaalde. Aanstaande zondag speelt Vitesse om 14.30 uur in Oeffelt de tweede bekerwedstrijd tegen De Zwaluw.